Boka boende

2Home Stockholm South

2Home Stockholm South är ett Garni hotell och ligger strax söder om Stockholms City, närhet till såväl Stockholmsmässan I Älvsjö som Globen/Avicii- och Tele2 Arena.

Vi har 137 st rum fördelade på flera olika rumskategorier allt ifrån enkelrum standard till studios och tvårumslägenheter. Samtliga rum, studios och lägenheter är trivsamt möblerade med allt det som gör en vistelse hos oss så bekvämt som möjligt. Hotellet kan även erbjuda prisvärda lösningar för dig som behöver bo längre perioder.

På 2Home Stockholm South erbjuder vi såväl för affärsresenären som turister, barnfamiljer och gruppresenären ett prisvärt boende med rymliga och bekväma rum. 2Home Stockholm South förfogar även över flera konferenslokaler och kan erbjuda konferenser för den prismedvetna kunden.

Excellence Hotels

2Home Stockholm South ingår i Excellence Hotels, ett familjeägt hotellföretag som driver tre hotell i Stockholmsområdet samt ett hotell i Gävle. Våra hotell erbjuder alternativ till er i långtidsboende, boende mitt city eller i närheten av Stockholmsmässan. Vår drivkraft är den personliga servicen och omsorgen för våra gäster. Oavsett hur du vill bo - hos oss hittar du alltid hem.

Excellence Hotels